Våra tjänster

20180205 143222 Resized

Fasadrenoveringar

Vi har stor kunskap av Putsarbeten & renoveringar av alla sorters byggnader stora som små. Traditionella äldre putssystem kräver rutinerade engagerade hantverkare som vill utföra ett genomtänkt arbete & lämna fina projekt åt framtiden.
Läs mer

Putsarbeten

Vi har lång erfarenhet av putsarbeten på fastigheter där putsarbetet utförs på olika stommar ibland direkt på tegel, leca, lättklinker eller på utfackningsväggar & betongväggar Där vi först monterar en putsbärare innan putsarbetet startar. Våra hantverkare är utbildade Weber certifierade fasadentreprenörer, vi är även certifierade av RISE för att utföra P- märkta putsarbeten på utfackningsväggar (lättväggar)
Läs mer
20161206 140829
Tegel Arkaden2

Murning

Vi utför all sorts traditionell murning av nyproduktion & renovering av äldre tegelfasader. Upphängning av fasaderna med tegelkonsoler, valvbågar eller utkragningar är utmaningar vi gillar. Murning med alla sorters block typ Leca, lättbetong jobbar vi med.
Läs mer

Tilläggsisolering

Vi utför alla sorters tilläggsisoleringar av fasader för putsarbeten, vi utför även tilläggsisoleringar där annat fasadmaterial än puts skall monteras. Vi är utbildade & certifierade att utföra tätningar av utfackningspartier för att säkerställa att fukt inte tränger in i stommen.
Läs mer
Iso Bef Linje 2 3 1
Fb Img 1516370420898

Byggställningar

Vi kan tillhandahålla alla sorters ställningar, klätterställningar & Bygghissar som behövs för att utföra murnings & putsarbeten.
Läs mer

Plåtarbeten

Vi samarbetar med flera duktiga plåtslagarfirmor, det är viktigt att plåtarbetet utförs i samspel med murnings & putsarbetet för att det ska bli rätt utfört & ge bästa resultat.
Läs mer
Tak Stockholm